Over mij

Als kind maakte ik vol overgave natuurfoto’s. Later combineerde ik die passie voor de natuur met mijn kennis als biologisch hovenier. Mijn voorliefde voor fotografie heeft altijd de boventoon gevoerd. Ik ontwikkelde mij tot creatief fotograaf en werd ontdekt door een professionele kunstenaar.

Kunstfoto’s
Fotograaf of kunstenaar? Ik ben het allebei. Mijn fotografische creaties zijn een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Ik experimenteer met het fotograferen van voorwerpen, natuur, en eigen tekeningen. Op basis van mijn emoties vormen de beelden zich als vanzelf in mijn hoofd. Zo ontstaan mijn kunstfoto’s. Belangrijk: al mijn foto’s zijn origineel, ik bewerk ze nooit. Aan dat principe hecht ik grote waarde. Daardoor is mijn werk net zo authentiek als ikzelf. Het weerspiegelt wie ik ben.

Voor wie?
Voor iedereen. Ik word er gelukkig van als mensen genieten van mijn unieke stijl en techniek. Dat kan in de vorm van een foto aan de muur, maar ik werk ook in opdracht van bedrijven in design en inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een grote wandfoto of een tafelblad waarin mijn creatie is verwerkt.

Meer informatie
Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van gebruik en oplage. U kunt mij mailen voor alle mogelijkheden. 

Goed om te weten
Voor mij rollebollen en dansen de woorden in mijn hoofd.
Dit noem je ook wel dyslexie.
Dus als u mijn dansende woorden niet begrijpt,
wacht dan niet en mail mij voor meer duidelijkheid.